yonetim bilimi 

kapat
  1. iibf'de okuyanların genelde 2. sınıfta aldıkları ve 'ideal yonetici' nin sınırlarını çizen ve kamu yöneticisinin nası olması gerektiği hakkında bilgi vermeyi amaçlayan ders.
    #2682163 (ogzi, 10.12.2007 06:35)

© 2008 - uludağ sözlük

yonetim bilimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yonetim bilimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yonetim bilimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet demirkol » harley davidson botlar » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » dile dolanan sarkilar » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » yay burcu kadini » ilkokulda yazilan kompozisyonlar » skor yazari » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » sozlukteki kizlar » zencilerin sozlukte yazar olmasi » 7 ekim 2008 » feel good inc » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » genelkurmayin hesap vermemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » yaprak sarmasi » sony » futboldan anliyovum » aklimdan gecenler » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » kadin » the unforgiven » postmodernizm » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » uc horan kilisesi » rhetorical question » hayata devam etmek icin zevklerden vazgecmek » fidelio » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi