yondertree 

kapat
  1. beraber müzik yapmaya olduğu kadar, oturup muhabbet etmeye de hasret kaldığım, blues aşığı; toto, stevie ray vaughan, van hallen delisi; çok küçük yaşlarda gitarı eline almış ve ona konuşmayı öğretmiş, aynı şekilde yine küçük yaşlarda kardeşinin çalmadığı klavyesini de ele geçirip gitarına hakim olduğu kadar ona da hakim olmuş, bursa'nın bir çok önemli müzik oluşumunda yer almış, şu an free on board ile müzikal meşgalesine devam eden, mütevazi, müziğe büyük saygı besleyen, rock müzik deryasında neredeyse dinlemediği grup kalmamış, 80'ler özlemini paylaştığım ve burada gördüğüme inanılmaz sevindiğim can dostum, canım kardeşim.
    (koko, 11.08.2006 10:04)
  2. artık yazar olan sözlük kişisi.*
    (gothic evil, 17.10.2006 22:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pergamon » huseyin uzmez » apaci » sozlukofobi » yerel saat » purification » 2008 » ceddin deden neslin baban » hayatin acimasizligi » mamba » sozluk iletilerini alt alta okumak » issizlik krizi » unlulerin kisisel iletileri » soruya soruyla cevap vermek » bokunda boncuk bulmak » italyan isimlerinin sesli harfle bitmesi » guillermo vargas habacuc » pelikan silgi » akp hukumeti » recine » turbanli plaj voleybolcusu » zile nin tarihi eserleri » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » awake » iki yabanci » hos geldiniz » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » fasist » oss ye giderken suslenen kiz tipi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa