yonca tokbas 

kapat
  1. *

hurriyet'te yazan bir yazar. öncesinde anneyiz biz dergisinde yazmaktaydı...
    #1907596 (dolayli zarf tumleci, 11.07.2007 11:22)
  2. kendisiyle yazışmalarımıza istinaden söyleyebilirim ki, iyi niyetli bir insan. fakat her iyi niyetli insanın da hürriyet gazetesinde yazmaması lazım. yazar olmak için iyi niyet bir kriter midir o bile tartışmalıdır bence..
    #2027014 (karamsar kelimeler, 28.07.2007 15:30)
  3. tanım yapmak zorundayım öyleyse bilineni söyleyeyim evet hurriyetyazarı. bende ertugrul ozkok ün herkese yaptığı gibi '' ah evet kendisini tanırım çok severim '' demek istemiyorum ama öyle. bugün gene gaza getirme yazılarından birini yazmış ve demiş ki; yüksek sesle okuyun...

inanıyorsan kendine GÜVEn.

Duyma sadece sesleri, DiNLE.

iyiliklere doyma, aç gözlü ol, hep dahasını iSTE.

Aklına düşerse YAP.

içinden nasıl geliyorsa öyle OL.

Nasıl hissediyorsan öyle YAZ.

Mutlulukları asla BEKLETME.

Hayatını asla GECiKTiRME.

içine düşerse fikri hemen SEViŞ.

Naz etme GÜL.

Farkında olarak YAŞA.

Hayata kızıp YILMA.

Yorulma, ÇALIŞ.

imkansız deme, DENE.

Hor görme kendini, çok SEV.

Yaşadıysan eğer, vardır elbet bir sebebi, PiŞMAN OLMA.

Herşeye ilaçtır ZAMAN,

O zaman KAYBETME.

Oluverdi mi dileğin, unutma sakın; hemen ŞÜKRET.

Hayat bu...

AFFET.

Dön az biraz başa, bütün büyük harfle koyu renk yazdığım kelimeleri yukarıdan aşağıya YÜKSEK SESLE tek tek sırasıyla oku!

Ha bir de unutmadan;

Yap iyilikleri, çok düşünme at derin sulara.

Geri gelecekler elbet, ya sana ya da çocuklarına,

Zamanla.
    #2757979 (novakatinamite, 28.12.2007 14:52)
  4. güzel fikirleri olsa da onları ifade etmede yeterli/gerekli cümleler kurmadığı gözlenen yazar.
    #2757990 (brunglace, 28.12.2007 14:55)
  5. gözlerimi nemlendiren yazısı için:

http://www.hurriyet.com.t...p;sz=8498&hid=8768777

kendisine artık bu kadar acımasız olmamaya karar verdim.
    #3308756 (brunglace, 23.04.2008 16:39)
  6. yazmayı seven, sevmekle kalmayıp bayılan, düşüncelerini, ''acaba yazsam mı?'' korkusu gütmeden kaleme alabilen, sevecen, içten ve hatta içi dışında*, dışıda okurlarında olan, iki çocuk annesi*, 36 yaşında güzel bir kadındır kendileri.
    #3477592 (yatay zeka, 01.06.2008 09:03)

© 2008 - uludağ sözlük

yonca tokbas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yonca tokbas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yonca tokbas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarin ustune vazife olmayan sey » doktor » burada seviyorum seni » aysun kayaci » brachiosaurus » kizlarin msn vermeme sebepleri » trabzonspor » pierre mardin » sevgili olarak ilk bulusma » yaran fotograflar » cm diyorsa dogrudur futbolcusu » zirvalamak » azmi karamahmutoglu » asirlara meydan okuyan sozler » nutella li kaymakli ekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » msnden devam edelim » sirenia » cotton eyed joe » telefonunu hep sessiz ve titresimde kullanan insan » agir misafir » ah bu sarkilarin gozu kor olsun » ruhun acimasi » legal teror orgutleri » antalyaspor » bodrum » opera » hasankeyf » sozlugu ozellestirmek » klimali tabut » kucuk kiyamet