yolunuz acik olsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yolunuz ve bahtiniz acik olsun
  2. fariniz da yolunuz da acik olsun
  3. yolun acik olsun
  4. entry defteri acik olsun
  5. kalp gozunuz acik olsun
  6. sofore yolunuz sevgiden gecer mi diye sormak
  7. erkek olsun italyan olsun o olmazsa fransiz olsun
  8. topcuya acik popcuya acik solcuya kapali
  9. acik acik koca ariyorum diyen kadin
  10. bana asik olan acik acik soylesin

© 2008 - uludağ sözlük

yolunuz acik olsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yolunuz acik olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yolunuz acik olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman bin halis » yarin teninin sicagi » be my guest » daniel jacob radcliffe » altinci nesil basliklarini iki km oteden tanimak » radikal genc » hazim kormukcu » ingilizce bilmeyen yazar » sag bek » tekerlegin icadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games