yolum seninle 

kapat
  1. bir moğollar gurubu şarkısı. hem sözleri hem de müziğiyle gönüllerde taht kurmuştur. tekrar tekrar dinlenesidir.

beni çağıran uçurum oldu sevdan, kaçmam
    yok saklanmam başından,sonundan korur bizi, zaman
    kim söylemiş son diye,olmaz diye,kanar diye; anlatma, anlamam
    aşk varken; sözlerinde,düşlerinde,yeniden doğmak gibi nefesinle,çoğalıp sevginle, isteme, durdurmam
    büyüt beni;gözlerinde,ellerinde,yeniden ses oldun sözlerime,gücün saklı içimde, vursunlar, ağlamam
    ister bahar,ister ayaz, yolum seninle, dursun dünya,karşı dursun düşsün peşime
    #393991 (parkinson, 03.07.2006 15:04)
  2. o giriş müziği öyle şahanedir ki anında içine çeker dinleyeni, kaptırır, sürükler. sözler de çok iyidir. ama bu şarkının sözleri olmasa da süper olurdu. moğollar ellerine sağlık demiştim o tarihlerde, yinelemiş oldum.
    not: çok acıtır insanı bu şarkı, haberiniz ola.
    #394663 (suvari, 03.07.2006 19:47)
  3. herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir moğollar şarkısı. dinlerken çabalamadığınız şeyler için hafif bir pişmanlık duyarsınız ama aşka bir daha aşık olursunuz, bir daha hatırlarsınız. *
    #712345 (eticicibebe, 08.10.2006 21:51)
  4. metin kemal kahraman kardeşlerin deniz koydum adını parçasındaki keman solodan sonra, en iyi keman sololardan birini bünyesinde barındıran mogollar şarkısı.
    #2026598 (istanbul icin efkar vakti, 28.07.2007 13:54 ~ 29.07.2007 10:46)
  5. en güzeller moğallar şarkılarından sadece birisidir.
    #2029267 (LocK, 28.07.2007 22:59)
  6. "... beni çağıran uçurum oldu sevdan, kaçmam... "

böyle şarkıları fazla dinlemeyeceksin böyle ayda bir dinleyeceksin özleyeceksin şarkıyı. evet resmen özleyeceksin işte o zaman şarkı başka bir tat verir insana.
    #2202384 (lost control, 26.08.2007 14:04)
  7. "büyüt beni gözlerinle, ellerinle" der. bitirir.
    #2375452 (derindusunur, 25.09.2007 00:39)
  8. buram buram ask, sevgi, cesaret, baglilik ama en çok da umut kokan şarkıdır.

müziği huzunlendirir, ama sözleri dinleyeni umutlu ve guclu kılar.
    #2375500 (filozofil, 25.09.2007 00:44)
  9. arkasından mavi sakal dan "iki yol" çalar. aslında imkansız olduğunu söyler yolların elbet ayrılacağını, çok zordur.
    #2403996 (lost control, 30.09.2007 11:24)
  10. böyle özgür olabilmek, tek başına sahip ve ait olabilmek..sabret diye fısıldıyor bu şarkı insanın kulağına.. vazgeçişleri kabullenmez bir hali var..
    #3480509 (HeSTiaReLLLa, 01.06.2008 22:19)
  11. günde bin defa dinlense de bıkılmayacak olan moğollar şarkısı. ama hakikatten bıktırmıyor. deneyin derim. müziği ayrı bir güzelken, sözleri daha da ayrı bir güzeldir. kafayı allak bullak eder, ruhu tüketir.
    #3716030 (sonika, 24.07.2008 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

yolum seninle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yolum seninle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yolum seninle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » seytan tirnagi » pomak » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » serefsizlik » gul ki » agiz yirtmak » hexenkessel » aydin karabulut » muhalif oldugu icin hapse giren insan » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » cok eski sevgilinin aramasi » alderney » hozan besir » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask korkutur » cirkin oldugunu kabul eden kiz » fifa 09 daki genc yetenekler » kisveye burunmek » uludag sozluk altin gunu » berfin » istanbulrumazinligi com » banyoda yapilan salakliklar » dengir mir mehmet firat » sogukta usuyen eller » yol tv » asagipinar tumulusleri » adam smith yaniliyor » enis faik arcan » theophraste renaudot