yolsuzluk ve yoksulluk 

kapat
  1. kanalturk'te merdan yanardag'ın hazırlayıp, sunduğu ve ülkenin en önemli 2 probleminin tartışıldığı haber program.
    #381207 (montajelemani, 28.06.2006 14:05)
  2. birbirini tetikleyen iki kavram
    #381220 (grup vitamin, 28.06.2006 14:10)
  3. türkiye'deki devletçilik anlayışının getirdiği ciddi sıkıntılardan ikisi.

(bkz: devletin malı deniz yemeyen domuz)
    #853443 (chilavert, 13.11.2006 17:00)
  4. tuncay mollaveisoglu'nun hazırlayıp sundugu program. belgelerle ortaya koyduğu gerçeklere sözkonusu kişilerin itiraz edemediği program.
    #3296879 (xargn, 20.04.2008 21:25)

© 2008 - uludağ sözlük

yolsuzluk ve yoksulluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yolsuzluk ve yoksulluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yolsuzluk ve yoksulluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» melih gokcek » the terminal » seovinin yorulmasi » hunters of the sky » diz kapagindan vurmak » seni ozledim oglum » hafifmesrep » levent erdogan » exclamar » anneyi ozlemek » basligin yazarin ustune kalmasi » coklu kisilik » anlik istihbarat » this mortal soil » slaughter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » netlogdan kiz dusurmek » daha biz variz sevinmeyin » solomun » kabarmamis gazete » gunesin oglu » hirsizin sizden caldigini size satmaya calismasi » beyhan caliskan » sayisal muzik calar » inertia creeps » tatli hayat » infinitejustice » polemik amacli baslik acip kacmak » seruven » hastasi olunan alintilar » iri memeleri olan kiz