yoldas zangief 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zangief
  2. zangief mihail gorbacov dansi
  3. yoldas
  4. nur yoldas
  5. uc yoldas
  6. erguder yoldas
  7. yoldas aramak
  8. selam yoldas
  9. sevgili yoldas kurbagalar
  10. onder yoldas dursun karatas

© 2008 - uludağ sözlük

yoldas zangief başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yoldas zangief ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoldas zangief nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kpss 2008 » dikkat et ayarlar » the collector » turbanlilarin evde cilgin dekolte giymesi » groovetechnology » nobetci solcu kose yazarlari » aramaya inanmak » korkmuyorum seni sevmekten » imparatorluga donusmesi gereken devletler » yalnizligin anlasildigi anlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games