yoldan gecen adam 

kapat
  1. Yoldan geçen adamlara karşı çok öenyargılı olduğumuzu düşünüyorum.Yoldan geçmek sıradanlık belirtisi değildir.Her insan hayatında en az bir kere* yoldan geçmiştir.
    #3103086 (new cosmos, 06.03.2008 20:18)
  2. herkes.

(bkz: hayat yolu)
    #3103242 (zepoha heampe, 06.03.2008 20:57)
  3. yıllar yılı öğretmenlerimiz tarafından soru sorulan kişidir;

'ya hu bu soruyu yoldan geçen adama sorsanız bile bilir' der ve hoca sorunun cevabını verir.
    #3103254 (ogzi, 06.03.2008 20:58)

© 2008 - uludağ sözlük

yoldan gecen adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yoldan gecen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoldan gecen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rand corparation » kadin dedigin budur » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » filmkolix » pleasure slave » the other woman » cemolarin ozellikleri » pkk saldirilari sonrasi kurtcu kekolarin yokolmasi » leite ribeiro adriano » galatasaray cafe crown » lumpen rap » birim bir allah » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » sen asksin » baydin gayri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en iyi arkadas » kurtleri sevmeyen turkler » biricik suden » sallasor » azrail e soylenecek sozler » asosyal metalci cocuk » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » sahaya domuz kafasi firlatmak » arapca olan her metni kuran sanmak » her zaman daha iyi » britney spears » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » sifreyi kullanici adi yerine yazmak » trablus » garip yemek zevkleri