yoldaki demirlerin uzerindeki islak mendil 

kapat
  1. genelde yağmurlu havalarda gördüğümüz mendil çeşidi. (uludag gibi andaval bir yerde bile formata uyma çabamı kesinlikle takdir ediyorum)

şimdi arabalar parketmesin diye kaldırımlara kakılan demirlerin üzerlerini düşünün, genelde burda hafif bir boşluk bırakılır. üretici firma niye böyle bir manyaklık yapar bilmiyorum ama, bizim temiz milletimiz de mendillerini atacak çöp bulamadığı zaman yere atmamak adına bu boşluklara doldurur. yağmurlu havalarda böyle o mendiller bir büzüşür, o alanda bir izmaritle filan içiçe geçer, bir garip olur ortam kaldırımdaki demirlerin üstünde ve kağıt mendil ve izmarit ve tek yürüdügün sokakta yankılanan ayak seslerin.
    (feri ats, 08.05.2008 11:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cagdas » benim 36 cocugum var keske 50 60 olsaydi » ask kanseri » encontrar » kamyon yazilari » uzay gemisi isimleri » database error » ibra » toplam ziyaretci » tuncay ozkan » bim » yaran ruyalar » seytan tuyu » teletubbies » 30 yas ustu yazarlar » kursun gecirmez slip don » genc in tarihi eserleri » uyumak » cengelkoy hiyari » three of a kind » ozelestiri » fayrouz » akin eldes » kalici makyaj » balikesir universitesi » annenin lost izlemesi » budapest klezmer band » overall » rosalinda a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa