yolda yururken insanin ustune yuruyen bayan 

kapat
  1. öncelikle;
    (bkz: sana laflar hazırladım)
    ilgili başlık;
    (bkz: koca kıçlı tikky kız)
    ve sonrasında;
    (bkz: allahım hep beni mi bulur)

kulağımda mp3 ümün kulaklıkları hafif müzik eşliğinde yürüyor, işe gitmeye çalışıyorum, mevsim kış olmasına rağmen ılık bir hava ve mutlu ediyor insanı.

önüme bakıyorum, yavaş yürüyorum bir de ki kimseye çarpmayım kaldırımda.aman allahım o da ne?! tam karşımda hulahop misali küpeleri, 1,50cm lik boyunu 1,60 yapmak için kullandığı topuklu ayakkabıları, bu sefer yüzünün fondotenden arınmış kısmını bile göremediğim peluş ayıcık, sahte hilton stresli denek faresi kıvamında birşey yürüyor üzerime geliyor ve daha da yavaşlıyorum, aman allahım o da ne? beni gördüğü halde hala daha sol şeritten tam gaz benim şeridime geçmiş olmasına ragmen uçan danalar gibi gidiyor ve ben daha da yavaşlıyorum daha da... göz göze geliyoruz tamam diyorum yol vermek için daha da kenara sıkıştırıyorum kendimi kaldırım kenarında, adeta tek ayak üzerindeyim biri üflese düşeceğim ve evet öyle de oluyor. işte bu hulahop küpeli cüce, peluş ayıcık, sahte hilton, stresli denek faresi, uçan dana bana çarpıyor ve ne oluyor düşüyorum laannn hem de yol kenarında çiçek satan kadının üstüne, bir çığlık basıyor kulağımın dibinde feryad figan 'gitti caaaanıım çiçeklerim diye' gözlerim 'onu' arıyor göremiyorum arkasına bile bakmadı belki de.üstüm başım çamur işe gidecek halim de kalmıyor.

seni bir daha görürsem aynı yerde aynı mekanda ve karlı bir kış sabahında (bkz: sana pis şeyler hazırladım)...
    #4256468 (uypaciyakoverbeni, 20.11.2008 17:50)
  2. genelde kendini s.ke sürülür bir şey sanan, herhangi zorunlu bir temas halinde "ayyy bacaklarıma bacaklarıma sürtüştürdü. ayy sapık. ay tacize uğradım" diye feveran etmeye hazır insancıklardır.

nitekim herhangi bir durumda yanlışlıkla veya istemeden karşıdaki kendisine temas ederse elbette ki suçlu/sapık/ırz düşmanı o olacaktır. o yüzden yaya yaya, götüne başına sağa sola çarptıra çarptıra yürürler.

"kukum var öyleyse buraların hakimi benim, herkes benim tirim tirim g.tüme saygı duymak zorunda" gibi bir hezeyanla hareket ederler. ama erkek olacak garibin bir kukusu olmadığından yol vermek, kenarda köşede büzüşmek durumundadır.

eskiden kenara köşeye kaçardım böylelerini görünce ama şimdilerde ne zaman böyle bir gerizekalıya rast gelsem (ki o halden ve tavırdan anlaşılır az-çok) inadına dikine dikine yürüyorum. ah bir dese öyle bişiler, "taciz öyle olmaz böyle olur" diyerek çıkartıcam malafatı götüne başına çarptıra çarptıra kovalıyacam. ahdim var...
    #4256516 (yeah beybi, 20.11.2008 18:02 ~ 18:05)
  3. (bkz: bayan dediniz gelene bakın)
    #4256523 (moby, 20.11.2008 18:03)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yolda yururken insanin ustune yuruyen bayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yolda yururken insanin ustune yuruyen bayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yolda yururken insanin ustune yuruyen bayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yolda yururken insanin ustune yuruyen bayan. Copyrights of the articles are belong to their authors.