yolda sevgiliyle karsilasmak 

kapat
  1. + aa... x.caannn, napıon canım? gorusemiyoruz uzun zamandır.

( gibi bi sozle karsılanarak sapur supur opulursun... ayrılma nedeni de onun bu abuk davranıslarıdır zaten. eski sevgili dediginde bir agırlık olur yani... dedigim gibi ayrılma nedeni de buydu zaten... cıvık iste. fakat hatun boynuna yapısıp sarılırken bir sey farkedersin... yanında bir cocuk var! )

- iyiyim, sagol. sen nasılsın? *
    + iyi canım yaa n'olsun iste yuvarlanıp gidiyoruz. ahaha * * *

( artık onun bu cıvık hareketlerine alıstıgın icin bu salak harekete de pek takmazsın... artık sinirler gerilmistir. biran once mekanı terk etmek istersin... ama aklın hala su cocuktadır... yakısıklıymıs da... ve hala o cocugun kim oldugunu merak edersin. eehh inceldigi yerden kopsun... )

-arkadas kim?
    + sevgilim.

(bkz: gercek kesit)
    #2524267 (hayatin anlamini cozen bilge, 27.10.2007 16:17 ~ 16:18)

© 2008 - uludağ sözlük

yolda sevgiliyle karsilasmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yolda sevgiliyle karsilasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yolda sevgiliyle karsilasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 70milyonadim » prometeus » selda bagcan » islamin yuceligini anlamayanlar » heat dies down » cigdem savas » sarhosken sevismek » bu hafta acilan baslik » chocolate chiller » romus ve romulus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci