yolda karsilasilan eski ogretmen 

kapat
  1. **
    selam vermeden, eski günleri konuşmadan yola devam etmenin ayıp olacağı durum. bi selam verin yoksa kulağınızı çeker valla.
    #3718244 (prisoner, 25.07.2008 13:31)
  2. sizin bir yerlere geldiğinizi öğrenirse çok ama çok mutlu olacak öğretmendir.
    #3718257 (kanye, 25.07.2008 13:33)
  3. eski öğretmen kadınsa şayet ilk söyleyeceği şey kilo mu aldın kız sen cümlesidir. o andan sonra karşılaşmamak için dua etmeniz gereken öğretmen kişisi.
    #3718289 (siyahmai, 25.07.2008 13:38)
  4. yanınızdaki arkadaşınızla selamlaşıp konusup size hiç birşey demeden uzaklaşabilenleride vardır ... * * * *
    #3718305 (ehuehuehu, 25.07.2008 13:41 ~ 13:42)
  5. sevilmeyen bir öğretmen olması durumunda görmemezlikten gelinir. zaten sevilmediğinin farkındadır bu öğretmen.
    ama iyi niyetliyse kişi, olsun bu öğretmenin bile anısı var ulan derse gider selam verir, öper elini, hal hatır sorar.
    #3718319 (teodise, 25.07.2008 13:44)
  6. zamaninda basarili bir ogrenci iken daha sonra sicip batirdiysaniz o size gulumseyerek bakar, haberi yoktur yillarin sizden neleri goturdugunu, siz gozlerinizi kacirirsiniz. zor bir durumdur.
    #3718349 (vilisipidist, 25.07.2008 13:48)
  7. öğretmeni sevip sevmemenize göre değişecek durumdur. eğer seviyorsanız, kendisiyle ayak üstü muhabbet edebilirsiniz. ama eger sevmiyorsanız üşenmez yolunuzu bile uzatabilirsiniz.
    #3722371 (n7 s8, 26.07.2008 02:53)

© 2008 - uludağ sözlük

yolda karsilasilan eski ogretmen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yolda karsilasilan eski ogretmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yolda karsilasilan eski ogretmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vakif prezervatifi » physiologic autogynephilia » yoneticihatasi com » sozluk yazarlarindan aforizmalar » florinali numuneddin » en adi orospu cocugu olmak » leave a comment » wall e » imge » bacak agrisi » sir isaac » turklerin cok iyi yaptigi isler » iste gidiyorum » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » bosa cikmis volkan demirel bakisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » yusuf simsek » trans siberian orchestra » i saw her standing there » kara ciglik » eski sevgilinin cisini tutamamasi » cince entry yazan yazar » duran toplarin usta ismi » kendine gomulmek » voyorizm » cik televizyona de ki ben musteriyim » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » doom metal » cin halk cumhuriyeti » yaran baslik yonlendirmeleri