yolculuk nereye hemserim 

kapat
  1. gulse bırsel ın ucuncu kıtabıdır. kapagında asrın ıcadı gınger ıle bır fotografı bulunmaktadır.
    #373762 (painkiller, 25.06.2006 18:58)
  2. özellikle uzun yol otobüslerinde yan koltuktaki yaşlı amcanın canının sıkıldığı ve bu sıkkınlığı konuşarak gidermek istediği için kurban olarak seçtiği kişiye ilk söylediği soru cümlesidir.kısa net ve sert cevap verilmezse soruların ardı arkası kesilmez.kişi kendini kaybedip safça cevap verdiğinde konuşma sonunda bir de bakar hayatını anlatmıştır biraz pişmanlık biraz rahatlama da vardır zira yaşlı amca tekrar görülmeyecektir.
    #373789 (gazoz_kapagi, 25.06.2006 19:19)
  3. gülse birsel'in günlük hayattaki bir çok ayrıntıyı mizahsen bir dille anlattığı aynı zamanda bazı kesimleri tiye aldığı serinin 3. kitabıdır. ayrıca yigit ozgur'den de bahsetmektedir
    #373804 (6.4.r.1.$.h, 25.06.2006 19:29)
  4. Meraklana meraklana aldığım ama Gülse Birsel' e yakıştıramadığım kitap.Çokda güzel olmamış.
    Günlük niyetine kitap yazmışda denebilir.
    #1352941 (cakirkursat, 26.02.2007 23:53)
  5. okunduğu zaman insana bir şey katmayacak olan kitap..çıtır çerez kitabı...
    #1757993 (desiree, 12.06.2007 12:00)
  6. yolculuk esnasında yan koltukta oturan insan tarafından söylendiyse yandığınızın resmidir. bunun tam olarak anlamı "yolculuk boyunca susmayacağım, ve sen de beni dinleyeceksin"dir.
    #1758019 (annedarcy, 12.06.2007 12:10)
  7. eğer kafanız yorgunsa hayat sizi yoruyorsa siz hayatı anlarken yorulduysanız alın bu kitabı oturun odanıza okuyun sayfalarını tek tek.
    (bkz: kitabı okumadan anlamak.)
    #3062322 (Yosunlu Deniz, 26.02.2008 19:02)

© 2008 - uludağ sözlük

yolculuk nereye hemserim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yolculuk nereye hemserim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yolculuk nereye hemserim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oss sorularinin arasina reklam almak » benim dtp li birine verecek kizim yoktur » 1511 » smallville » sol frame » muglak » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » bigron » susam sokagi » bono a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games