yolcudur abbas baglasan durmaz 

kapat
  1. gitmem gerek anlamında kullanılan öbek.
    #650361 (oumar, 20.09.2006 11:07)
  2. yola gideceği kesinleşmiş kişilere verilen mecaz benzetme. Abbas burda gidecek kişi yerine kullanılır
    #1363666 (balkondaki udi, 02.03.2007 00:21)
  3. haydi abbas, vakit tamam;
    akşam diyordun işte oldu akşam.
    kur bakalım çilingir soframızı;
    dinsin artık bu kalp ağrısı.
    şu ağacın gölgesinde olsun;
    tam kenarında havuzun.
    aya haber sal çıksın bu gece;
    görünsün şöyle gönlümce.
    bas kırbacı sihirli seccadeye,
    göster hükmettiğini mesafeye
    ve zamana.
    katıp tozu dumana,
    var git,
    böyle ferman etti cahit,
    al getir ilk sevgiliyi beşiktaş'ta;
    yaşamak istiyorum gençliğimi yeni baştan.
    *
    #1676263 (junior, 23.05.2007 04:52)

© 2008 - uludağ sözlük

yolcudur abbas baglasan durmaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yolcudur abbas baglasan durmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yolcudur abbas baglasan durmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aziz yildirim » virgin territory » baba parasi yiyen komunist » zargan » haagen dazs cookies and cream » marti » japon cizgi filmlerinde hyuga ve kai yi sevmek » parabola » limewire de kiz arkadasin ismini aratmak » the bad touch a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games