yol haritasi 

kapat
  1. herhangi bir işe başlanacağı zaman, takip edilmesi düşünülen metodları, yolları vs. kapsayan plan. bu gerçek anlamındaki gibi bir seyahate çıkmadan önce bakılacak bir haritadan, senelik faaliyet raporu düzenlemek isteyen bir şirketin yeni yıl projeksiyonuna kadar değişebilir.
    #821420 (heman0212, 06.11.2006 11:34 ~ 11:42)
  2. Uzun aşklar koşucusu bir adam
    ay avlusundan geçmiş gibi yorgun
    karakalem resmini yapıyor ömrünün
    yumuşacık harflerden söze hırka biçerek
    incecik motifler işliyor titreyen elleriyle
    dost yüzüyle gülümseyen simli çerçeveye

sevdalardan izler tasiyor bu derin kesik
    caktikca civisi cikan bu curuk tahta,
    kıyısız nehrinin türkülü girdaplarında
    inleyen bir tek ney'dir kim nereden bilecek,
    yâr bilip de göğsüne sığındığım eyy
    şimdi renk değiştiriyor ateş güz avlusunda

Dut böceğinin ipek yolundaki macerasını
    bülbülün avazını bir'e sevdasından sanırsınız,
    çağla çiçeğe durduğunda, gül patlamasında ya da
    öz suyundan çizer kendini o yol haritası,
    izbelerde anlatılanları bırak yerinde kalsın
    billur sularla şakıyan şadırvanlara dön yüzünü
    zaman da sevgilidir demedim mi ben sana

Biraz yanardağ, heyelan biraz ve ortasında ben
    öyle bir sarkaç ki her yanıma eşit mesafede
    birbirini tetikleyen iki pınar giz ve anlam,
    yolların kucağında yükü aşk olan seyyah gibi
    inleyerek çıkıyorum menzile doğru merdivenlerden
    her basamaktan derin yaralar düşüyor payıma
    sanmayın ki dünya gözüme ilişen kadar.
    *
    #1261569 (fatal, 05.02.2007 16:28 ~ 16:34)
  3. üniversiteden mezun olamamı sağlayan cümleler topluluğu. her sınavda (muhasebe, finansal yönetim dışında.) kullanmışım ve hocaların gözüne girmişimdir.

misal; tky' de edindiğmiz bu bilgiler bize bir yol haritası oluşturur. önümüzü görmemizi sağlar.

bir diğeri; yaptığımız swot analizleri sayesinde şirketimiz için bu bilgiler yol haritası niteliğindedir. önümüzü görmemizi sağlar.
    #3647078 (sebarstian, 10.07.2008 17:45)

© 2008 - uludağ sözlük

yol haritasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yol haritasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yol haritasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saint helena » turk erkeklerinin cuklerinin kucuk olusu » sbs ye giren sozluk yazarlari » de beers » vatansever memur » bengu ye gicik olmak » yaran ayarlar » isabelle tyler » bertolt brecht » basi catlamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci