yol gerek bana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana nazimin aski gerek
  2. daha kac vucut gerek bana benim seni unutmama
  3. bana seni gerek seni
  4. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi
  5. hayal bana yakin yar bana uzak
  6. bana tesekkur etme yav sen de bana entry yaz
  7. bir iz gerek
  8. ne gerek var
  9. gerek yok
  10. gerek

© 2008 - uludağ sözlük

yol gerek bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yol gerek bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yol gerek bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bluevelve » sehit askerin vasiyeti » believe » grand theft auto vice city » askeriyedeki mali imkansizliklar » wolfshade » siki siki baba » ilgisiz sevgili » mandalina » bang bang » kararlilikla surdurulen terorle mucadele » erkan ogur » sac kestirdikten sonra aglamak » 5 ekim 2008 tottenham hull city maci » coumineol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » encarta » ankaragucluler saraba dustuler » senses tied » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » teknoloji ile milleti soyma yontemi » jigga » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » kursad tuzmen » yuz paralik adam olacagina duz memeli kadin ol » seri eksi oy veren galatasaray timi » adam gibi adam » eglenilecek kiz bulamamak » donerci sadik usta » masturbasyonun seksten iyi yanlari » atletico mineiro