yol duasi cihazi 

kapat
  1. araçlara monte edilen, kontağı çevirip marşa basıldığında otomatik olarak hz. muhammed'in okuduğu ''yol duası'' nı okuyan cihaz.
    (annabell lee, 08.05.2008 15:43)
  2. "yol" yazıp bilmem kaç bilmem kaça gönderildiğinde cep telefonuna gelen duadır. arabaya monte etmeye gerenk yoktur.
    (TTTDDD, 08.05.2008 15:44)
  3. tembel muminler icin bir icada benziyor. oysa yola cikan muminin, duasini kendi okuyani makbuldur gozumuzde gulum!
    (narpiz cigneyen yilki ati, 08.05.2008 15:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dahi anlamina gelen de ayri yazilir » bana bak » sabri sarioglu nun ac milan a transfer olmasi » otobuste soganli doner yiyen insan » yenidogan sariligi » the body shop » ankaragucu ile ankaraspor un birlesmesi » cumingsoon » sehir » ece ayhan » candan ercetin » forrest gump » bir muzisyenin opeth ten ayrilma sebepleri » ay niye zahmet ettiniz » dugun gecesi regl olmak » hamdi alkan » sofya » prof dr ferhad nasibov » guru » uc buyuk yok tek buyuk var » igdir in tarihi eserleri » suleyman rodop » sevgilinin kalcasinda tokat izi gormek » the lost world jurassic park » kordon » josh holloway in eski sevgilinin yerini almasi » duzeltmen » novak djokovic » berber koltugunun bir korku sendromu olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa