yol bitti coktan 

kapat
  1. ferhat göçer'in çok sevdim ikimizi albümünden bir sezen aksu şarkısı.

çıktım sokak sokak ellerim cebimde
    serseri mayın gibi dolanıp duruyorum
    sözlerini tekrar tekrar geçiriyorum gözden
    neydi olup biten anlamaya çalışıyorum

yol bitti çoktan galiba
    yol bitti çoktan

şimdi bir yaz aşkı paklar bizi
    eylülde ayrılık yeniden yoklar bizi
    zaman iksiriyle toplar bizi
    ben aslında çok sevmiştim ikimizi

Anladım bizim kuşak çok takılmıyor aşka
    öncelikler değişmiş malum devir başka
    genetik bir miras gibi hevesi kalmış
    derin bir yerde, yüzeyde küçük çapta
    #3376298 (kIran kIrana, 09.05.2008 18:25)
  2. (bkz: ben aslında çok sevmiştim ikimizi)
    (bkz: genetik miras)
    #3383340 (dawsonleery, 11.05.2008 14:00)
  3. sezen'in beste ishali olduğunun en açık göstergesidir. hayır yani, bir şarkıdaki bir cümle bu kadar mı dokunur insana? bu kadar mı temiz duygularla anlatır insan derdini? ne demek yani "ben aslında çok sevmiştim ikimizi", ne hakkın var "barışmamız bir mucize" gibi gubidik sözlerle hoppidi hoppidi eğlenen yurdum insanının gözüne yaş koymaya? sen ne yaptın bize böyle sezen? neden sezen, neden?
    #3452131 (rolodos21, 26.05.2008 23:25 ~ 23:30)
  4. keman ve gitarla başlar bu sevda. yavaştan girilir en güzel notalara. sizde birşeyler hissettirmeye başlamıştır bu şarkı. "yol bitti çoktan" tanıdık bir arkadaştır, zamanında çok ağlanmıştır omuzlarında. eğer bir yaz aşkının o anlatılmaz ve bir türlü geçilemez tadına vardıysanız nakarat sizin içindir. kafayı öne eğdirip, gözleri yoklar yavaştan. aslında fazla zorlamadan aktırır o yaşları gözünüzden şarkı. çıkılan muhteşem tepede batan bir güneş misali bitmeye başlar şarkı yavaştan keman, gitar, klavye ve yan flüt eşliğiyle.

batar güneş, doğmamak üzere..
    #3918398 (regardless, 05.09.2008 03:12)

© 2008 - uludağ sözlük

yol bitti coktan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yol bitti coktan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yol bitti coktan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nik turkce mustear isim demektir » ali demirsoy » aytac durak » sarkis balyan » inter star » kastetmek » tapinakcilar » hem sempatik hem yakisikli » isvicreli bilim adamlari » metal senfonisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games