yol ayrimi 

kapat
  1. seçmediğinin gölgesi ile yürüyeceğin yolun ucu.
    #1454524 (havada panik, 26.03.2007 03:02)
  2. (bkz: kav^u^şak)
    yanlış yollara sapan, saptırılan gölgelerin izdüşümünde nereye mıhladı güneş seni, nasıl?...
    #1538783 (endless, 18.04.2007 02:25)
  3. faruk emre özünlü şiiri.

yol ayrımı

çöker üstüme talan olmuş
    zaman...sevgi yitiminde
    bitimsiz, mevsimsiz yollarda
    anımsarım.
    ah! yağmurla arama şemsiye koymadığım
    zaman-
    sızlıklar...
    zehir zıkkım olmazdım yer çekimine.

önce zembereği çelmelerdin
    renkleri yıkar kuşanır
    paylaşırdın anlamını devrimle
    nefes alırdı mevsimler

silinir izler
    bir yankı kalır gök gürültüsü
    gidişin hep yağmur önü...

zamana yenilmişliğinle
    böyle döndüğüm kendime
    sessizliğinde
    ey sevgi, söyle
    nerede ben seni yitirdim.
    #3448015 (eageans, 26.05.2008 00:50)
  4. (bkz: iki yol).
    #3448019 (oyle yok oyle kopmahlih oynama, 26.05.2008 00:51)

© 2008 - uludağ sözlük

yol ayrimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yol ayrimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yol ayrimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» there will be blood » istanbul universitesi sbf » al resmini ver resmimi » baslik entry sayisi uyumu » yarim yarim yarilmak » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » moderator olma teklifini reddetmek » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » bayraktepe » baca » yorgandan ev yapmak » sumuk » sozlukteki insaat muhendisleri » i love you zico » cocukken dayak yenilen kisi ile karsilasmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carriye roxalina » sozlukteki buglar » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » cebinde akrep olan erkek » dokuz kollu samdan » yaklasmakta olan ekonomik kriz » ahbap cavus iliskisi » phone booth » cok pis polemige girerim » abdullah ocalan » mehmet kurdoglu » yaprak sarmasi » dugmele dugmele » sehit verince sevinen serefsiz » eskisehir de abdullah gul u protesto eden genc