yol arkadasim 

kapat
  1. Sezuşumun onno ya ağıtı

Yol arkadaşım gördün mü?
    Duydun mu olup bitenleri?
    Kıskanıyor insan bazen,
    Çekip gidenleri

Yalnızlaşmışız iyice
    Üstelik de alışmışız
    Hiç beklentimiz kalmamış,
    Dosttan bile

Korkular basmış dünyayı
    Şimdi bir semt adı "Vefa"
    Kutsal kavgalardan bile,
    Kaçan kaçana

Anlaşılır gibi değiliz
    Tek bedende kaç kişiyiz
    Hem yok eden, hem de tanık
    Esaslı karmaşa

Ben sana küsüm aslında, haberin yok
    Koyup gittiğin yerde kötülük çok
    Kime kızayım, nazım senden başka kime geçer
    Benim sensiz kolum, bacağım, ocağım yok

Sen esas alemi seçtiğinden beri,
    Ben o saatte bittiğimden beri
    Dünya bildiğin gibi, dönüyor işte
    Uzun uzun konuşuruz birgün, son istanbul beyi
    (konigin, 08.07.2007 22:12)
  2. "Kime kızayım, nazım senden başka kime geçer
    Benim sensiz kolum, bacağım, ocağım yok"
    dizeleri içimi acıtan onno tunç'a yazılmış sezen aksu şarkısı. acik radyo'da sezen bu şarkıyı kimseye vermeyeceğini söyleyerek içimizi ferahlatmıştır. son istanbul beyine * de selam olsun!
    (oneqeno, 19.03.2008 18:13)
  3. yakında kanal d'de başlayacak olan "çağan ırmak" dizisi.
    (kIran kIrana, 28.04.2008 23:14)
  4. başrolünde ozge ozberk'in oldugu tipik kanal d dizisi olmaya aday, gerek kadrosu gerekse yapımcıları ve yönetmeni dolayısıyla yüksek ihtimal reytingin amına koyacak dizi. tipik kanal d dizisinden kasıt; dizinin daha ilk bölümünde başroldeki kadının çocugun başına hastalık, evlatlık alma verme, kaçırılma vb vahim olayların gelmesidir.
    (bkz: binbir gece)
    (bkz: elveda derken)
    (bkz: asi)
    (bkz: bıcak sırtı)
    (taharetmuslugu, 29.04.2008 01:07)
  5. (bkz: insanlar plan yaparken allah yukardan gülümsermiş)
    (nedir yani, 08.05.2008 00:26)
  6. çağan ırmağın senaryosuyla anlatılan, bir kadının yeniden sadece çoçuğu için hayatta kalma mücadelesini konu edinen dizi.
    hayali mafya bozuntularının; donuk ve boş bakışlı -acı bir tabirle- postmodern aşkların anlatıldığı, oynayanların çoğunu manken yada gövde göstericisi olan kişilerden oluşturulan türk dizileri arasında (bkz: yeditepe istanbul) ve (bkz: bıçak sırtı)ndan sonra yapılmış en güzel dizi.
    (mabrahar, 12.05.2008 22:50)
  7. kalabalik bir ev, egelilik, sehir yasantisindan uzak mekanlar, saf insalar, arada bagiran cagiran teyzeler,kadinlar..
    bildiginiz cagan irmak iste..
    begenmedin mi derseniz, begendim.
    (nekibuki, 12.05.2008 23:19)
  8. Başlangıç babam ve oğlum tadında. Devamında iyice sünecek izlenimi edindim. En az 50 bölüm sürer diyorum.
    (japon balikcisi, 13.05.2008 15:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beykoz » erkek direksiyon ogretmeni » counter strike oynarken bicakla ilerleyen kisi » din bu » majida el roumi » kokteyllerde etrafa gulucuk sacan insanlar » ermeni mutfagi » sokella olmak » neden kotulendigi anlasilamayan entryler » josh holloway in pipisi » peynir alti suyu proteini » yorum farki » en salak mankenler » varna » citroen » meleklerin cinsiyeti » anoreksia nevrosa » josh holloway li magnum reklami » serdar oztop » bir boka benzemeyen minimal siir » levantarse » aman heri » 20 haziran 2008 opeth istanbul konseri » for my sun » ciplak mulkiyet » visne » ali dusenkalkar » kirklareli » 13 mayis erisim bayrami a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa