yol aglar 

kapat
  1. engin arslan ve ulas ozdemir'in gul turkuleri isimli albümde birlikte söyledikleri türkü. sözler gevheri'ye aittir ve aşağıdaki gibidir.

Sözün Bilmez Bazı Nadan Elinden
    Erkan Ağlar Usul Ağlar Yol Ağlar
    Bülbülün Feryadı Gonca Gülünden
    Bülbül Ağlar Gülşen Ağlar Gül Ağlar

Kamil Olanların Bellidir Yeri
    Yoluna Koyarlar Can ile Seri
    Hakkın Dîdarını Görelden Beri
    Gökler Ağlar Derya Ağlar Sel Ağlar

Gevheri Der Sözüm Hem Sazım Hasta
    Armağan Eyle Gel Canım Dosta
    Kimi Abdal Olup Girmiştir Posta
    Aba Ağlar Hırka Ağlar Şal Ağlar
    #1567830 (faun, 25.04.2007 11:11)

© 2008 - uludağ sözlük

yol aglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yol aglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yol aglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 80 lerde cocuk olmak » osman mumtaz rakmetil » akp liysen akp li gibi konus » nba 2k9 » askim sarkim » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » basladim yurumeye » fatih tekke » senin tespitin sana benim tespitim bana » akp li gibi konusma klavuzu » guvec vernigi » ats2 » zakk wylde » hayrunnisa gul » ali ihsan sabis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » groundhog day » pratik nedenler » ver gazi » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » yazarlarin hepsi ibne olsa acilacak basliklar » miles davis » evlenirken bakire bayan aramak » cin halk cumhuriyeti » balli » okuluma dokunma » araba kullanan erkege oral seks yapmak » katy perry » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » kume calismasi » taha ozer