yol abbas in pistler airbus in 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. airbus uk
  2. airbus
  3. airbus a380
  4. airbus a330
  5. airbus a340
  6. airbus a320
  7. airbus a400m
  8. airbus a airbas demek
  9. airbus a380 goren yurdum insani
  10. abbas aga

© 2008 - uludağ sözlük

yol abbas in pistler airbus in başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yol abbas in pistler airbus in ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yol abbas in pistler airbus in nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aybar » volkan demirel » depresyon » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » harlem de siyahilerle rap yapmak » fiyasko » alaydim elin elime » delivery at frontier » hamsi » cocuklarin arasinda olgun kalmak » tonari no totoro » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » blok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ruzgardasavrulanyaprak » sesli dusunuyorum ben » melankolik » ilker basbug » the end of the line » better off » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » fetullah gulen » odeion » cover » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » michael wilton » power fm » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali