yoktur 

1. bir namık kemal şiiri.

Gül ruhluların misali yoktur.
    hursidin o rengi âli yoktur.
    agyar ile ulfet etmek ister
    Ben ölmeden ihtimali yoktur.
    Cevretme değil fedayı aşka,
    Öldürse dahi vebali yoktur.
    Allah'adır istinadım ancak
    Nevi beşerin kemali yoktur
    #650041 (yasak merve, 20.09.2006 03:13)

© 2008 - uludağ sözlük

yoktur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yoktur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoktur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kim olursan ol yine gel » her boka ipod demek » futbol takimlarina lakap takmak » yasayi dolanmak » burak akdis » isimleriyle cagrilan insanlar » matroska » vatandasa sorduk » adam gibi adam » hakkinda bu kadar entry girilince kovuldu sandim » banu guven » tanri vs bilim » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » varos yazarlardaki egitimli kiz fetisi » uludag sozluk un sevgili klonundan basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk birligi lisesi » terorun kokunu kazimak icin oneriler » vermek » yeni alinan beyaz esyayi gormek icin gelen komsu » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » 25 haziran 2008 almanya turkiye maci » korkmak » caylak » yaran youtube yorumlari » ibnemsi » zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman » kabak tadi veren yazar » kurtler » yesil kart » kene tezahurati