yoksulduk dunyayi sevdik 

kapat
  1. *maddi yoksullukları manevi zenginlikleriyle derinlere atan; gönlü pek ve zengin olan insan soylemi.
    #1396344 (sEtU, 10.03.2007 15:47 ~ 11.11.2007 04:16)
  2. arif damar şiiri.

öyle uzak
    gitgide
    öyle güzelleşti ki
    o yüzü hiç görmedim
    hiç yaşamadı sanki

tülin'in yüzündeki
    duru güzellik
    nasıl da benzer
    ben kırgın
    küskünken
    evsiz barksız bir anının
    puslu
    kırık
    yerinden düşmüş camındaki

güneşsiz bir kış akşamındaki
    ince
    solgun
    esmer

nasıl da benzer
    ben kırgın
    küskünken
    kimselere görünmeden
    dönüp dönüp baktığım

saksılara
    deniz kabuklarına
    kitap yapraklarına bıraktığım

ama zor
    ama kolay
    tavanda bir yarım ay

nasıl da benzer
    ince
    solgun
    esmer

ben kırgın
    küskünken
    evsiz barksız bir anının
    puslu
    kırık
    yerinden düşmüş camındaki
    güneşsiz bir kış akşamındaki
    tülin'in yüzündeki
    duru güzellik

ama zor
    ama kolay
    yoksulduk
    dünyayı sevdik

tavanda bir yarım ay

yoksulduk dünyayı sevdik, bilim kitabevi yayınları
    #2714472 (vernon sullivan, 19.12.2007 02:12)

© 2008 - uludağ sözlük

yoksulduk dunyayi sevdik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yoksulduk dunyayi sevdik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoksulduk dunyayi sevdik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» loch ness canavari » kaleci » rashard griffith » bir adam vardi dayak isteyen » meat hook » middlesbrough » bunlar daglarda kekik yiyor yalani » turkiye de devrimci olmak » wahr » joe dumars a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci