yoksa sen stranger misin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. manyak misin yoksa tipin mi oyle gosteriyor
  2. fransiz misin yoksa italyan mi sorusuna yanitlar
  3. sevgilim yoksa sen sevgilim olmayabilir misin
  4. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  5. sen ruya misin serap misin gercek misin
  6. abim misin babam misin ne hakla karisiyorsun bana
  7. stranger
  8. p stranger
  9. just another stranger
  10. a stranger

© 2008 - uludağ sözlük

yoksa sen stranger misin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yoksa sen stranger misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoksa sen stranger misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » animal instinct » bir turk olarak kurtlere soruyorum » the dive from clausen s pier » kip winger » ulu chat » dumanlimusti » dusunce akimi yavaslamasi » 3mo amjha » orgazm sonrasi aglayan erkek » bilinc » beat » maltepeli aslanlar » pencere caminin bugusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » artik beni sevmiyorsun » tugce becerikli » hic bizimkini yediniz mi » demans » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » bir kalbin icinde agliyor ask » john starks » kugulu park » andromimetophilia » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » yeni yili dansozle karsilamak » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » icinde patlasin » burhan altintop lost ta oynasin » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci