yoksa koymazdim bkz acmazdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  2. yoksa
  3. yoksa sen
  4. ya yoksa
  5. su yoksa cay da yok
  6. yoksa siz hala
  7. yoksa ask olur
  8. kar yoksa iz de yoktur
  9. caps yoksa rep yok
  10. varsa yoksa

© 2008 - uludağ sözlük

yoksa koymazdim bkz acmazdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yoksa koymazdim bkz acmazdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoksa koymazdim bkz acmazdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bana bir masal anlat baba » isik ve sevgiyle kal » behold the man » saga donuste yayaya yol ver » i saw her standing there » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » babayi ukulele calarken yakalamak » robert enke » kavak yelleri » savasim » universiteye bisikletle giden insan » halkina kufreden basbakan » moriye » euro truck simulator » akdeniz universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mayokini » anatomic autogynephilia » ozledim » autogynephilia » mario elie » mandalina baligi » mevlut erdinc » viski sisesine cay doldurmak » dersimin daglari » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » halayin soldan saga cekilme prensibi » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » tugce becerikli » rakimalboga