yoksa ismimi yanlis yazdik lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yeniden dogsam yine kendi ismimi isterdim
  2. biz bunu kitaplarimizda yazdik
  3. biz bunlari kitaplarimizda yazdik
  4. gotu zor kurtarip tarih yazdik demek
  5. her mactan sonra destan yazdik demek
  6. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  7. yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar
  8. yanlis kelimesinin yanlis yazilmasi durumu
  9. yanlis zamanda yanlis yerde bulunmak
  10. yanlis zaman yanlis insan

© 2008 - uludağ sözlük

yoksa ismimi yanlis yazdik lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yoksa ismimi yanlis yazdik lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoksa ismimi yanlis yazdik lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye de escinsel evliliklere izin verilmesi » hand of stone » behind of the scenes » dtp lilerin milliyetci olmasi » seri caylak yapan ibne » azra kivanc birlesmesinden dogacak cocuk » minaharker » play dead » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » otisabi » westphalia » recep tayyip erdogan vs ataturk » lavezzi » vakit » hakeme kafa atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » annenin olmesi » idam cezasi » ricardo diaz » sozlugu ozellestirmek » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » amsterdam yolcusu kalmasin » tim duncan » fabala » dille sinek yakalamak » fenerbahce » salcali ekmek » melankoliye baglamak » aziz yildirim » arzach » bebegin kafasini suya sokmak