yoksa ben mi cok fesatim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  2. ya yoksa
  3. yoksa sen
  4. su yoksa cay da yok
  5. yoksa
  6. varsa yoksa
  7. isin yoksa
  8. yoksa ruya mi
  9. kos yoksa dusersin
  10. yoksa her sey reklam mi

© 2008 - uludağ sözlük

yoksa ben mi cok fesatim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yoksa ben mi cok fesatim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoksa ben mi cok fesatim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayalet yazar » selim bayrak » siyasi gorusunu belli etmeyip fake nickle cosmak » gicik olunan durumlar » sevebilme ihtimali » ida maria » jean michel jarre » tek cumleyle ayar veren usta yazar » fotofinis » tri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games