yoksa banami oyle geldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biri sazan mi avliyor yoksa bana mi oyle geldi
  2. bir de oyle bir sey yoksa ne gulerim var ya
  3. yoksa basina bir sey mi geldi
  4. manyak misin yoksa tipin mi oyle gosteriyor
  5. bana oyle geldi sonra da gitti
  6. bahar geldi mutemadiyen sacmaliyorum oyle iste
  7. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  8. oha falan oldum kal geldi gul beklerken dal geldi
  9. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  10. ha geldi ha gelecek derken geldi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sezerin veto ettigini gul onaylar » when i fall in love » oblivion » corapla sevismek » saeglopur » emedur » anjelika akbar » karisini satan adam » gercek bir askin ardindan kalanlar » alttakiler tepeye » bu ev artik yuva degil » yaran trixx hoca dersleri » sezer komsuoglu » boris leonidovic pasternak » park » raman dagi » hollanda konsoloslugu » golgelerin gucu adina » uc maymun » idrardan karakter tahlili yapmak » snot » 1 haziran 2008 kadikoy kurt sorununu cozun mitingi » suvermez » launcher » divx arsivi yapmak » derste uyuyan hoca » the show must go on » amadeus » dertler benim olsun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa