yok yok sen adam olmazsin 

kapat
  1. artık nasıl bır bok yedıysen kredıyı tukettın anlamında bır soz.
    #490298 (beni utancına sakla, 02.08.2006 22:29)

© 2008 - uludağ sözlük

yok yok sen adam olmazsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yok yok sen adam olmazsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok yok sen adam olmazsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogzi » cikolatali gofret » ruken demirer » ken rosenberg » sahin k » anneanne » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » hayata dair ic burkan detaylar » akademik uyari » california state university » sapla samani birbirine karistiran sap » erkeklere kafayi takmak » anti klise timi » 90 larda cocuk olmak » duygu somurusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erken bosalma » evrim teorisi » sozlukte taze taze gorulen irkci yazarlar » dincilerin mini etek korkusu » ermenek » keops piramitlerini ucurmak » alarmli vibrator » the godfather » brachiosaurus » yumurta topuklu ayakkabi » mystiquewarrior » mini cooper » mini etek » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » fethullah gulen