yok yok kesin kendine asik bu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kasiyer kiz iyi aksamlar diledi kesin bana asik
  2. kendine platonik asik
  3. kendine asik insan
  4. her iyi davranani kendine asik sanmak
  5. herkesi kendine asik sanan kiz
  6. kendine asik olmayan kisiyi kiskandirmak
  7. gordugu her kadini kendine asik etmek
  8. bir kadini kendine asik etmenin yollari
  9. bir erkegi kendine asik etmenin yollari
  10. bakir erkegi kendine asik eden kasar

© 2008 - uludağ sözlük

yok yok kesin kendine asik bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yok yok kesin kendine asik bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok yok kesin kendine asik bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafede yiyisen ciftler » ataturk dirilse olabilecekler » hazar golu » sener eruygur » yan bahce » antrofobi » cnn de pkk propagandasi » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » yapilmis en aptalca dalginlik » anestezi » thug life nigga » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » evlilik kredisi » cmylmz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cin halk cumhuriyeti » kar musikileri » baslik sayi uyumu » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » pure » terzi » araba ile universiteye gelip hava atmak » yarim anu ben aglarim » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » ali surmeli » yakin dogu universitesi tip fakultesi » nasyonal sosyalizm » ranini » sahsim tarafindan » nestea limon