yok ya o kadar da degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne kadar kaldi degil ne kadar gecti
  2. pazara kadar degil mezara kadar
  3. o kadar kolay degil
  4. o akila bu kadar oy az degil mi
  5. o kadar da uzun boylu degil
  6. pazara degil mezara kadar
  7. sandigin kadar uzun degil
  8. ezberleri bozmak o kadar zor degil ki
  9. kalbim ellerim kadar kucuk degil
  10. burasi ne kadar sicak oldu degil mi

© 2008 - uludağ sözlük

yok ya o kadar da degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yok ya o kadar da degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok ya o kadar da degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » egitim ve doktrin komutanligi » kac yil oldu » yigit ozgur » ketoral sampuan » nembutal » test cozerken muzik dinleyen hoduk » meet me in montauk » tumen » dombey » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » fikret orman » knut » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak » kadrolu protestocu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yureksagda » volkan yaman » kardese yapilan iskenceler » fenerbahce » nerede bu 8 bin yazar » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » eyvah turkler geliyor » izhar » aldatilmak » werder bremen gorunumlu anadolu takimi » son kahve » oldu gozlerim doldu » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » meteksan