yok son yazdigim cok agir oldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mideye yumruk yedikten sonra agir agir yere dusmek
  2. benim yazdigim sen
  3. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu
  4. sana yazdigim bir mektup olsam
  5. zarfini ben acardim sana yazdigim mektuplarin
  6. agir olalim agir kaldiralim
  7. agir agir dusle martim
  8. sana onceden yazdigim dizeler yalan soyluyordu
  9. her basliga x inci entry mi yazdigim baslik yazmak
  10. got oldu mutlu oldu bayrami kutlu oldu

© 2008 - uludağ sözlük

yok son yazdigim cok agir oldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yok son yazdigim cok agir oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok son yazdigim cok agir oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ipek ozkok » imkansiz » iliskide erkeklere taktikler » biz de bluevelve nerde kaldi diyorduk » bankasya dit card cihazi kullanan dugun davulcusu » mini etek » madem seviyorsun niye paranda ataturkun resmi yok » at sinegi ganyani » hande yener » katya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games