yok oyle bir kelime tabi ben yaptim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  2. evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  3. yaptim ama hele bir sor niye yaptim
  4. msn de kelime kelime ileti gondermek
  5. tabi ki de
  6. tabi
  7. tabi tost
  8. 657 ye tabi yazarlar
  9. gayet tabi
  10. dimi tabi tam tum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» goksu parki » merket for helvete » thehungersite com » alaturka solist » hasyet » anjelika akbar » inler ve cinler » angl » hayirli kismet » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » katharsis » yilankale » bobby tatketcap » icimdeki kufurler » sanchez rodriguez joaquin » kurtulusun yasli nufus sorunsali » kipa » avrupa edebiyati » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » kralice ikinci elizabeth » amadeus » spyware terminator » ayla algan » ahi mesut » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » baba sevgisizligi » kaderimin oyunu » giden sevgilinin arkasindan bakakalmak » optik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa