yok lan memduh degil adamin adi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dizilerde kotu adamin mafya iyi adamin sade olmasi
  2. memduh
  3. memduh un
  4. memduh altac
  5. memduh hacioglu
  6. memduh unluturk
  7. memduh isik
  8. memduh tagmac
  9. memduh buyukkilic
  10. memduh sevket esendal

© 2008 - uludağ sözlük

yok lan memduh degil adamin adi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yok lan memduh degil adamin adi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok lan memduh degil adamin adi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milletvekili » bathory » merve kavakci » josh holloway » savasim » hipnoz » anne niye beni erkek dogurmadin » melankolik » iliskilerde yas farki » cevresellik » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » how i met your mother » abaza miknatisi » frekans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzun kot etek giyen turbanli » dis » hifzi veldet velidedeoglu » dinsizlesiyorum muntazaman » sevgilinin zaman istemesi » kara ciglik » fm 2009 deki yetenekler » the turning » yunus » gunun ilk isigi » ayak fetisizmi » anestezi » dft » salla basini al maasini » derdest