yok kardes neerde allah nasip ederse ilerde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah nasip ederse
  2. allah sehit olmayi nasip etsin
  3. allah sana her kahvaltida havyar yemek nasip etsin
  4. allah kurtarsin kardes
  5. fark ederse kahrolayim
  6. halk kime secde ederse onun canini zehirler
  7. ya nasip
  8. nasip
  9. ilerde
  10. hasip ile nasip

© 2008 - uludağ sözlük

yok kardes neerde allah nasip ederse ilerde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yok kardes neerde allah nasip ederse ilerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok kardes neerde allah nasip ederse ilerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genelkurmay bu kez hesap versin » 25 haziran 2008 almanya turkiye maci » agir misafir » laz pacino » melih gokcek ankara nin kanini emiyor » i now pronounce you chuck and larry » luis aragones » veresiye yazdirip ustu kalsin demek » bursaspor » uyumlu olan renkler » yari ciplak ya da ciplak uyumak » imkb » serbest muhasebeci mali musavir » elvin besikcioglu » blue screen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bak bu kizi uzersen karsinda beni bulursun » kurtlere bok atma ekolu » galilea montijeo » daniel miguel alves gomes » iroh » mini etek giyen kizin hafifmesrep oldugu gercegi » inciluzum » necip fazil kisakurek » luther » uludag sozluk un kedi klonundan basliklar » sercan yildirim » tanri vs bilim » the illusion of progress » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » heron