yok etti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hak etti vallahi eksiyi hak etti
  2. etti
  3. eceliyle intihar etti
  4. beni terk etti
  5. trt yi imamlar isgal etti
  6. fenerbahce iflas etti
  7. cirkinlik para etti
  8. komutanlar akp yi kabul etti
  9. pusulayi kim icat etti
  10. ordumuz etti yemin

© 2008 - uludağ sözlük

yok etti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yok etti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok etti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiminle dans ettigini bilmemek » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » gokhan zan i seven cevreci » sorun kurdun kendisidir » uludag sozluk » hillside city club trio » 6 ekim istanbul un kurtulusu » art vandelay » uludag sozluk hakkinda ne dediler » liyenda » aktutun karakolu ve altinova olaylari » kendini komunist sanan kiz » galilea montijeo » kbp » dunya kupasinda takim tutmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osman can » jansoldier » hayata dair umut veren detaylar » komando beresi » legal teror orgutleri » furion » izlenesi youtube videolari » never neverland » full metal jacket » inciluzum » unutulmaz cizgi film replikleri » umit davala » yagmura yakalanmis siirler » uludag sozluk kres klonundan basliklar » tanriya ayar vermek