yok efendim yok oyle birsey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yok oyle birsey
  2. vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim
  3. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  4. birsey
  5. hic birsey
  6. yok boyle birsey
  7. baska birsey
  8. eksik birsey
  9. baska turlu birsey
  10. dort gunluk birsey

© 2008 - uludağ sözlük

yok efendim yok oyle birsey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yok efendim yok oyle birsey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok efendim yok oyle birsey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michael paget » universiteye minibusle giden insan » keskelere yer yok hayatimda » supersonik yazar » memur olmak » forgetting sarah marshall » the zephyr song » turkiye devrimci genclik federasyonu » suriye » amelie nothomb » carmen electra » reich » agrypnie » kurtlar vadisi pusu » prescott » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nestea limon » adiadokokinezi » londra » cemsbg » disforik duygudurum » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » oguzhan ozyakup » ray blanchard » fethullah gulen » bos salladim doluymus » hazreti muhammed » robert lee yates » hell s kitchen » 2008 nobel edebiyat odulu » gunu gecirmek