yok daha neler 

kapat
  1. birşey anlatırken abarttığını düşündüğümüz insanlara verdiğimiz tepkidir.
    (palta, 09.03.2006 20:55)
  2. kamerasiz cep telefonu,ütüsüz buzdolabı,mp3 çalmayan traş bıçağı gibi yaşamla bagdasmayacak cıhazlarıın ruhumuzda yarattıgı etki..
    (beni utancına sakla, 23.06.2006 01:34)
  3. çok abartmak.
    (dreamshower, 09.08.2006 20:59)
  4. "olmaz öyle sey" anlamındaki bir ifadedir.
    dile getiren kişi, bunu söylerken daha nelerin olabileceginin ve o seyin bal gibi oldugunun farkındadır genelde..
    (saprofitpardus, 29.12.2006 19:13 ~ 16.07.2007 20:41)
  5. ENTRY SILINDIGINDE BIR NEDEN OLARAK GOSTERILEBILIYOR..
    (baris baris, 20.02.2007 19:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» grace is gone » long time dead » erkekleri anlamanin yollari » saovi » mustafa armagan » her yazar 10 lira verse bir hastaya sifa olsak » binbasi ersever in itiraflari » atom bombasi yutmak » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » meme ucu killi kizlar » gokturk alfabesiyle kopya cekmek » ucakta cep telefonu ile konusan insan » cirith ungol » avrupa yakasi » komedi dukkani » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » hayattan soguma nedenleri » gobekle esnaflik korelasyonu » kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » hataliyim sikiyosa ara » merket for helvete » cunt bloody cunt » bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » ac misin tok musun » fatih terim » fenerbahce nin shevchenko transferi » arthur koestler » ritim » iyi ki varsin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa