yok canim daha neler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ve daha neler neler
  2. yok daha neler
  3. daha neler
  4. daha neler gorecegiz
  5. yok artik daha neler
  6. yok daha neler ali sami
  7. eslerimizle yatariz neler neler yapariz
  8. biz neler yasadik neler yasayacagiz
  9. neler oldu neler
  10. canim turkiyemin canim insanlari

© 2008 - uludağ sözlük

yok canim daha neler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yok canim daha neler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok canim daha neler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogum tarihini bilmeyen insan » turbanli emo sirin » coumineol » charles darwin » sevgiliyle dolasirken surata abanilmis top yemek » 6 ekim istanbul un kurtulusu » erkek ezmesi » hakkinda bu kadar entry girilince kovuldu sandim » emo yanlisi akp ci kurt » high hopes » melankoliye baglamak » edip yuksel » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » abdullah ocalan » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mystiquewarrior » anadolu karikaturculer dernegi » abi yenge de erik gibiymis kutur kutur » facebook taki fotograf yorumlari » kelle isteyen spor yazarlari » okuze bakan tren » fasist olmakla ovunen ilginc bunyeler » gotten kan gelmesi » the terminal » genc fb » kayserispor » facebook ortaklarinin ayrilmasi » komsudan gelen tabak » buyutulen nefretin eyleme donusmesi » aktutun karakolu