yok boyle bisey 

kapat
  1. Olmayan bir seyin yoklugunu ima etmek.
    (Salih77, 14.01.2008 12:33 ~ 07.02.2008 10:44)
  2. (bkz: yok artık)
    (notrinova, 14.01.2008 12:34)
  3. (bkz: yok böyle bir şey)
    (bkz: şey)
    (superman abi, 14.01.2008 12:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abdullatif senerin parti kurmamasi » annenin olmesi » en yakin arkadasin olmesi » yaran msn nickleri » verilen oyu degistirebilmek » cirkin kadin yoktur az votka vardir » anne entrylerim okunmuyor » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » uzun hikaye » canim aciyor » ideal seks » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » kizilmaske » mutlulugu uzaklarda aramak » dusa girmeden onceki usengeclik » turk polisi tarafindan soyularak dovulen doktor » progressive » kuran kurslari » cumhuriyet halk partisi » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » dizustu ile 1 dakikalik satranc oynamak » aclik kader olamaz » ocb » vatandas vatandasligini bilecek » number eight » gecmis » yozgat anadolu lisesi » giden sevgilinin arkasindan bakakalmak » cv ye uludag sozluk yazari yazmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa