yok arkadas biz adam olmayiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. regule oluruz ama asimile olmayiz
  2. siktir edilince adam olan erkek arkadas
  3. arkadas kizdan kiz arkadas ayarlamasini istemek
  4. adam gibi adam dunyayi kurtaran adam
  5. ne bir kiz var ne arkadas yani kiz arkadas yok
  6. adam gibi adam zican adam
  7. adam olmaz dedin senden adam nedir dedim icimden
  8. birek birek arkadas ariyorum arkadas
  9. sozlukte adam gibi adam bulmanin imkansizligi
  10. kardan adam olur benden adam olmaz

© 2008 - uludağ sözlük

yok arkadas biz adam olmayiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yok arkadas biz adam olmayiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yok arkadas biz adam olmayiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vaha » feridun duzagac » godfather theme » progress » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi » turkiye nin en buyuk heykeli » trabzonspor » yeni facebook arayuzu » sana gitme demiyecegim ama gitme lavinya zirvesi » serdar ortac in ahmet kaya dan vatansever olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci