yogurtmudedin 

kapat
  1. (bkz: ne dedin ne dedin sen)
    #637392 (asiti kaçmış kola, 15.09.2006 18:24)
  2. muhtemelen yoğurtsever bir yazar.
    #637395 (sazagelenbengazagelenben, 15.09.2006 18:24)
  3. mizahi bir yazar, tanımlarına iliştirdiği örneklemlerle güldürmektedir.

adamın biri yolda bir nal bulmuş, hah tamam demiş "iş üç nal bir at bulmaya kaldı"...

(bkz: alkışlıyoruz)
    #2692544 (balyancho, 13.12.2007 12:38)

© 2008 - uludağ sözlük

yogurtmudedin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yogurtmudedin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yogurtmudedin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 34 » kenan budak » ilkokulun vazgecilmezleri » kol gibi sican kiz » sahin k » kitap » arabam var » yapamazsan yok » julia » ben bu iste ustayim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci