yogun 

kapat
  1. Hacmine oranla,ağırlığı çok olan,kesif.
    #278631 (italiano, 25.05.2006 23:18)
  2. Evler, ampuller, bardaklar olacağım.
    Ben ya$ayacağım neysem öyle kalarak.
    Sen boyuna yanımda ağlayıp güleceksin..
    Demek ben bakacağım

Biliyorum, ben bu $i$eleri bırakacağım..
    Kırılmasın, tozlanmasın dediğim
    Biliyorum, hepsini kıracaklar, hepsini, hepinizi.
    Bu raflar, bu kitaplar, bu kutular sildiğim

Sizler, $u siz $u sen, $u o, $u kim..
    Uyurken uyanmı$ken $u giden $u gelen.
    unuttuğum, benzettiğim, bildiğim..
    insanlar; o siz, bu sen, $u ben.

Evler, ampuller, bardaklar olacağım,
    Oluşmak için neysem öyle kalarak.
    Sen boyuna yanımda deği$eceksin
    Boyuna öleceksin, ben bakacağım.

..ozdemir asaf..
    #1122793 (ceviz agaci, 08.01.2007 03:37)

© 2008 - uludağ sözlük

yogun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yogun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yogun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» john starks » sabaha cok var » babanin burun karistirip sucu ogluna atmasi » karikatur cizmek » idris gulec » nihat genc ve nihat hatipoglu arasindaki yedi fark » mentollu sigarayi buzdolabinda saklayan insan » antonios nikopolidis » cahil secmen » deniz taksi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci