yogun istek uzerine acilmis bir basliktir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yogun istek uzerine
  2. yogun talep uzerine tekrarlanan sey
  3. istek uzerine zirve duzenlemek
  4. istek uzerine balik acmak
  5. istek uzerine baslik acmak
  6. istek uzerine caylak yapmak
  7. istek uzerine entry girmek
  8. basliktir
  9. bu baslik yaran bir basliktir
  10. basligi basliktir diye tanimlamak

© 2008 - uludağ sözlük

yogun istek uzerine acilmis bir basliktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yogun istek uzerine acilmis bir basliktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yogun istek uzerine acilmis bir basliktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akalkuli » dumanlimusti » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » yuregim yollarda » maltepeli aslanlar » rakimalboga » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » murat yildirim » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » bayan sozluk yazarlari » saga donuste yayaya yol ver » sisko muavinler » rafet el roman » vatani amerika birlesik devletleri olan imam » threads » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nada » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » tanriya acik mektup » burak erdogan » klon imhotep » uludag sozluk » ben melamet hirkasini » ney calmaya borozan ile baslamak » dindarlari anlayamamak » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » salvarli et » disprozodi » dinsizlesiyorum muntazaman » gocebe yazar