yobazlardan bol bol eksi alan yazar 

kapat
  1. yapilan elestirilerden veya yazilan düsüncelerden sonra basa gelen akibet. sadece basörtüsü, türban, cul, caput diye basliklar girmeniz yeterlidir. seri eksi oy veren yobaz is basindadir.

edit: yobazlar hemen eksilemis, helal be arinin deligine comak sokmusum, bir bir cikiyorlar.
    #2967557 (ANTEPLI, 07.02.2008 21:32 ~ 21:35)
  2. bu yobazlar da bir de şöyle bir özellik vardır. inandığı şeyi herhangi bir şekilde eleştirirseniz önce o eleştirdiğiniz entryler bol bol eksi yer. daha sonra yobazımız hırsını bu şekilde fazlasıyla alamıyor olacak ki
    diğer entrylerinize saldırmaya başlar. alakalı alakasız bir çok entrynize okumadan eksiyi basar. iyi oylananları açar onları da eksiledikten sonra huşu içinde diğer karşıt fikirlilere saldırmaya başlar öyle de tiynetsiz adamlardır bunlar.

hatadan kaykanlanan edit:yanılmışım. aslansınız kaplansınız hepiniz. canlarım benim. ver bi yanak bakiyim
    #2967579 (yamukprensesvekedicuceler, 07.02.2008 21:35 ~ 22:09)
  3. (bkz: beni kötüleyen yobazdır danadır)
    (bkz: faşizmin tüyler ürperten iç yüzü)**
    #2967589 (blackened, 07.02.2008 21:37)
  4. (bkz: bana kimse eksi oy veremez)
    (bkz: benim düşüncem en doğru)
    (bkz: eksi oy verme yasaklansın)
    #2967604 (cabbar, 07.02.2008 21:39)
  5. entelektüellerden* bol bol eksi alan yobaz* yazarla aynı durumdadır. herkesin her fikri beğenmeme özgürlüğü de vardır beğenme özgürlüğü kadar. beğenirsen ":)" butonuna, ha beğenmezsen ":(" butonuna basarsın. budur olay. *
    #2967630 (maydonez, 07.02.2008 21:45)
  6. aslinda kendi yandaslarindan bol bol eksi alan yazar tipidir. bana eksi veriyorsun o halde yobazsin.
    (bkz: hadi bi si.tir git cay koy)
    #2967632 (Aequitas, 07.02.2008 21:45)
  7. (bkz: ilericikcik)
    #2967689 (paradigma, 07.02.2008 21:55)

© 2008 - uludağ sözlük

yobazlardan bol bol eksi alan yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yobazlardan bol bol eksi alan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yobazlardan bol bol eksi alan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yarmuk savasi » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » dshe teamsah » sudan » arat dink » cocugunu aglatan esyalari doven anne » ceyda baksbaniogullari » bir insani mutlu edememekten korkup terketmek » fakirleri dinliyorum gozlerim kapali » the haunted a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games