yo yo 

kapat
  1. "hayır hayır" demenin hiphop dilindeki söyleniş versiyonu.
    (asiti kaçmış kola, 15.09.2006 12:17)
  2. (bkz: yoyo)
    (italiano, 15.09.2006 12:18)
  3. hip hop ta hayır demek anlamına gelmeyen ünlem. yo my brother daki gibi selam, hey, şişşş gibi dikkat çekme amaçlı ünlemdir...
    (karga, 15.09.2006 12:34)
  4. hiphop terimi ayriyetten bir sallantı topaçıdır bir cismi elinden bırakmakla başlar kinetik enerjisi bit meyen cisim iple bağlandığı için geri döner
    (cokrail, 15.09.2006 12:37)
  5. "o"ları uzatırsak (yooo yooo şeklinde) kıllık olsun diye her lafa cevap olarak "yoo yooo, hayır, yoo yanlış" kullanılabilir.söylenen kişi hiç hoşlanmasa da 3.kişiler için eğlenceli olabilir.hatta eqin'e ve canez'e selam ederim.*
    (atan alir spor, 15.01.2007 18:14)
  6. (bkz: rapçi ifadesi)
    (cavo, 15.01.2007 18:30)
  7. bazı yazarlarımızın kullandığı dilde; roro demektir.*
    (devedikeni, 16.01.2007 21:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» marmara gold » utanmadan cakma converse giyebilen insan » kanser » tickle me elmo » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » alien project » 1986 » 90 larda ilkokul kokusu » thomas mann » 1887 » en yakin arkadasinin arkandan konusmasi » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » kocasini 300 erkekle aldatan kadin » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » amasi mamasi yok » 84 44 114 44 » pat benatar » hukumetin yeni memur alimi » abba » tarihteki unutulmaz ayarlar » axxis » balikesir » eksi oy almayi iplemeyen yazar » 1890 » pierre joseph proudhon » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » kocamustafapasa » iskenceci » allah ini seven tutmasin beni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa