yo si puedo 

kapat
  1. 'yapabilirim' anlamına gelen, Birleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Örgütü UNESCO'dan şimdiye kadar 5 adet ödül alan, küba'nın okuma-yazma eğitim yöntemidir. bu yöntem uygulandıktan sonra küba'da Okuryazarlığı olmayanların sayısı birkaç ayda toplam nüfusun % 23,6 sından, % 3,9 una düşmüş ve küba 'okuryazarlık açısından kurtarılmış bölge' ilan edilmiştir.

http://www.universite-toplum.org/text.php3?id=301
    #2538071 (1kapaa5tabak, 30.10.2007 22:36)

© 2008 - uludağ sözlük

yo si puedo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yo si puedo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yo si puedo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hillside city club trio » yazarin ustune vazife olmayan sey » sagcilarin sapik cinsel egilimleri » mini etek giyen kizin hafifmesrep oldugu gercegi » devletin bekasi icin kardes katli vaciptir » romen » yazar olmak » fantastic four » umutsuzluk » hayao miyazaki » karakter oyuncusu » burasi kasiyor msnden devam edelim » aktutun karakoluna saldiranlar da bu ulkeye ait » oral cekic figuru » nihilist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » charles amoah » numayan olmak » alex de souza » kurek kullanirken ele tukurme hareketi » google a m harfi yazinca fethullah gulen cikmasi » siki siki baba » adana anadolu lisesi » bitkisel hayata girmek » seovinin yorulmasi » kelle isteyen spor yazarlari » minaharker » nan gibi » cranberry » namarie » ayse arman