yiyosa age of ta gelin 

1. yapılan mahalleler arası maçta yenilip, mağlubiyeti hazmedemeyen ve taşıdığı potansiyeli göstermek, yenilgisini bir nebzede olsa unutmaya çalışan kişinin söylemidir. o yılların popüper stratejisi olan age of empires ı yalamış yutmuş, p2 128 mb sistemli internet kafelerde o paladin senin bu janissary benim koşturmuş, kendini geliştirmiş rakip takım forvet oyuncusu normalde 20 de bitmesi gereken fakat 25 te biter şeklinde 5 gollük bi uzatmaya gidilen maçta takımını galibiyete taşıyamamış ve hüsrana uğramıştır. rakip takım oyuncularının zafer sarhoşu nidaları benliğine birer ok gibi saplanmakta bu utanç verici tabloyu gururuna yedirememektedir. bu kaybını daha başarılı olduğunu sandığı başka bir alanda meydan okuyarak örtmeye çalışır. bir yandan da ağlamaklıdır.

-götünüz yiyosa eycof ta gelin lan.. ühüühühh

not: şahıs ertesi gün yapılan mahalleler arası eycof maçında da yenilmiş ve hayata küsmüştür.
    #3714150 (folie a deux, 24.07.2008 17:27)
  2. çocuklar bilgisayardan anlamıyorsa "age of ne lan" cevabı alınabilecek bir sitem.
    #3714162 (can bogazdan gelir, 24.07.2008 17:28)
  3. bir meydan okuma cümlesidir, üstelik hardesttir.

usta, efendim?, yaparım!!! tamam, age of ta görüşelim. *
    #3714176 (Saipsiz, 24.07.2008 17:31)

© 2008 - uludağ sözlük

yiyosa age of ta gelin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yiyosa age of ta gelin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yiyosa age of ta gelin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fuat saka » studyoda gerginlik » seytan ridvan » johnny deep bizi de dep » lions in a cage » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » valkyrie operasyonu » telefonla mac anlatilan zamanlar » fenerbahce basliklariyla keyif yapmaya calismak » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » ahmet yildiz olmedi » afrikaner » maske takmak » yakup sevindik » lazio » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fendi » dun yine sokaktaydim » itirazim var » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » ebleh nufus artisinin onlenememesi » ahmet buhan » murtaza » bir seyin olmamasinin getirdigi tekrar gereksinimi » okula ara vermek » akilli fisler » bir tikky nin intihar mektubu » kumarda kaybettim askta kaybettim » fenerbahce org diliyle konusmak » ne koyim » bu tabi sadece bir iddia