yiyor ama calisiyor 

kapat
  1. yalnızca seçim yaklaşırken iş yapan (insanların gözüne sokarak kaldırım döşeyen; parkları, bahçeleri düzenleyen; halka çeşitli yardımlar yapan) seçimden sonra ihale vb. şekillerde kendi cebini dolduran bazı belediyeler için oy verenlerince söylenen cümle.
    #3703609 (kitapkurdu, 22.07.2008 18:50)
  2. yanlış insanları başa getirdiğinin farkına geç varmış aptal avuntusudur. kişi kendini rahatlatır. bir yandan da toplumsal olarak ahlaki değerlerin ne derece erozyona uğradığının, nasıl dejenere olduğumuzun kanıtı gibidir. artık çalmak, belirli kıstaslar dahilinde göz yumulabilir bir hadisedir.

(bkz: yazık benim vatanıma)
    (bkz: hırsızlık bir ekmek kahpelik bir öpmek)
    #3703629 (merdumgiriz, 22.07.2008 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

yiyor ama calisiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yiyor ama calisiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yiyor ama calisiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce » jermaine defoe » teknik direktor atamak » ikinci dunya ulkeleri » unutulmayan melodiler » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » fuat saka » surekli acikmak » t bag » murtaza » abdullah gul e yuh demek » fenerbahce nin kume dusmesi » tkp » houston » belizelilerin sozluk yazar olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yap kurtul » tatil sonrasi ise baslamak » ntv muhabiri » al resmini ver resmimi » arda turan » siklopentanoperhidrofenantren » zengin insanlarin duyarsiz olusu » uludagsozluk » yaran basliklar » tsk ya camur atmak » sorun kurdun kendisidir » delirip butun entrylerini silmek » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » orient jazz » mehmet eren